eenvoudig WA-verzekeringen vergelijken

Vragen over de vergelijking?
050 - 203 05 15

Ik ben op zoek naar:

Aantal WA-verzekeringen dat we voor u vergelijken

Aantal WA-verzekeringen na uw selectie

Stel… je hebt lang gespaard voor een mooie nieuwe televisie en het moment is daar… je loopt eindelijk in de elektronicazaak om een mooi exemplaar uit te zoeken. Per ongeluk laat je een van de televisies vallen. Dit is gebeurd nog voor je de televisie hebt afgerekend. Wie moet in zo’n geval de schade betalen?

Dat hangt ervan af. In beginsel is ieder voor zijn eigen schade aansprakelijk, tenzij jou een verwijt gemaakt kan worden dat je onzorgvuldig hebt gehandeld, bijvoorbeeld; je hebt de televisie gedraaid om te kijken welke aansluitingen er mogelijk zijn en daarbij is de televisie gevallen. Maak je die fout, dan komt de schade voor jouw rekening. En kan de winkelier verlangen dat je de aankoopprijs betaalt. Het kan ook zo zijn dat de televisies door de winkelier op een onhandige manier geplaatst waren, bijvoorbeeld aan het einde van een rek of op een rek dat onvoldoende stevig was en dat daardoor de televisie is gevallen. In dat geval hoef je niets te betalen. Vaak zal een winkelier helemaal geen vergoeding vragen. Veel winkeliers hebben dit soort ongelukken in hun verkoopprijs verwerkt of zijn ervoor verzekerd. Het kan natuurlijk ook zijn dat je via je eigen aansprakelijkheidsverzekering dit soort schade kunt claimen.


Warning: preg_match(): Unknown modifier '4' in /var/www/nlneto-almanzora/wordpress/current/wp-content/plugins/conversie/conv_functions.php on line 450

Warning: preg_match(): Unknown modifier 'c' in /var/www/nlneto-almanzora/wordpress/current/wp-content/plugins/conversie/conv_functions.php on line 450